1. Nie obrażaj, wyzywaj członków stowarzyszenia.
2. Nie wykorzystuj Wiadomości masowej do pytania się o trening, wycenę, drużynę, handel pokemonami, chwalenia się osiągnięciami, muzyką jaką słuchasz itp.
3. Wiadomość masową mogą wykorzystywać jedynie osoby posiadające uprawnienia do tego (wyznaczone przez założyciela), ale nie do własnych interesów, spraw. Jedynie do ogłaszanie spraw stowarzyszenia: poinformowania członków stowarzyszenia od nośnie selekcji, wymogów, zaleceń itd.
4. Zobowiązuję się do karmienia codziennego pokemonów członków (50 pkd za frico dla całej drużyny dostaje się przy takim założeniu).
5. Każdy jest z obowiązany do zarejestrowania się na forum gdyż tam będą umieszczane informacje dotyczące spraw stowarzyszenia.
6. Jeśli nie będzie kogoś ma to zgłosić na forum w odpowiednim dziale.
7. Jeśli nie zgłosisz nie obecności, po 7 dniach zostaniesz wydalony, za nie aktywność. Licząc od dnia, w którym zaczniesz świecić na czerwono.
8. Za nie przestrzeganie regulaminu otrzymujesz upomnienie, po 2 upomnieniach zostaniesz wydalony.
Zastrzegam zmianę regulaminu ale o zmianach zostaniecie poinformowani na pw. Regulamin został za akceptowany przez Zippo i obowiązuje.
Każdy ma się w wpisać pod spodem że akceptuje regulamin. (Administracja nie musi)
No,regulamin dobry,nawet lepszy niż poprzedni.
Poszukiwacz
No ja jestem za, akceptuję
zaznajamiający się
zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję
Świeżak
akceptuje
Świeżak
Akceptuję.
Świeżak
Akceptuję